Darts versenyek, Darts világbajnokság, Darts bajnokságok, tornák!

Online Darts Versenyek -Darts Játék

Online Darts Versenyek -Darts Játék

Online Darts

2022. augusztus 08. - Online Darts

Üdvözöl Mindenkit a Online Darts blog!
Elindult egy olyan kezdeményezés amely reméljük a darts-os társadalmat fogja szolgálni!

A bloglap a következő néhány napban komoly fejlesztéseken megy át. Először is felkerülnek online Darts verseny kép galéria, illetve a cikkekhez hozzá lehet majd szólni.
Mostanában sokan meg kerestek hogy segítsek tanácsokkal és edzés tervekkel. Ebben a támakörben készítek egy cikk sorozatot ahol általános dolgokról illetve aki érdeklődik ott személyreszabott edzéstervekről esik majd szó. Erre hoztuk létre ezt a portált! Mostatntól heti 1-2 alkalommal frissítem az oldalt és osztom meg a gondolataimat veletek.

Kérlek írd meg a kérdéseidet és a véleményed!
Előre is köszönjük és JÓ JÁTÉKOT!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinedarts.blog.hu/api/trackback/id/tr7217903083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

live tippmix 2022.08.08. 09:03:21

Nekem tetszik ez az oldal, bár még nem látszik igazán mi fog "kisűlni" belőle. Igazából az az izgalmas, hogy betekintést nyerhetünk olyan dolgokba, gondolatokba, aminek eddig csak az eredményét láthattuk. Engem ez nagyon érdekel, úgy hogy olyan gyakran fogom olvasni, mint ahogyan frissíteni fogod. Mindent bele!

live tippmix 2022.08.08. 09:05:52

További sok sikert és várom a folytatást !
süti beállítások módosítása